

نحوه عملکرد سوله ها: سوله ها یکی از بهترین و پر کاربرد ترین نوع سازه ها می باشد. نحوه عملکرد سوله ها باعث شده است که این نوع سازه در هر محیطی و بیشتر ساخت ها مورد استفاده قرار گیرد . چرا که جایگزین مناسبی برای سوله های بتنی بوده و از نظر ابعاد و وزن مناسب تر از دیگر سازه ها می باشد. کم بودن وزن سوله ها بر روی عملکرد و کاربرد آن ها تاثیر گذار می باشد. چرا که باعث شده است دارای مقاومت بالایی بوده و قیمت مناسبی را دارا باشد.
سوله سازه ای است فلزی که می تواند به صورت یک قاب ساده و یا مرکب باشد. سوله ها معمولا دارای سقف های شیب دار هستند که این شیب با توجه به کاربرد ممکن است یک طرفه و یا دو طرفه باشد. سایبان یکی از اجزای مهم سوله می باشد که در اطراف سقف های آن برای ایجاد سایه تشکیل می شود.
سوله ها معمولا دارای دهانه هایی گسترده می باشند و به همین دلیل برای ساخت های بزرگ از آنها استفاده می شود. دهانه ی سوله ها معمولا در حدود ۶۰ متر می باشد اما به طور کلی معمولا دهانه های سالن ها ۱۰ تا ۲۵ متر با یک قاب ساده می باشد. دهانه های متوسط در صنایع حدود ۲۰ متر بوده و ارتفاع آن ۶ متر می باشد.
نحوه عملکرد سوله ها و کاربرد سوله ها
سازه های سوله به طور کلی برای انواع ساخت ها مورد استفاده قرار می گیرد. از سوله ها برای ساختن سالن های ورزشی، مرغداری ها، دامداری ها و… استفاده می شود. سوله ها با توجه به نوع دارای عملکرد هایی تقریبا متفاوتند. سوله خرپایی، یو بی ام و تیر ورقی انواع سوله ها هستند.
سوله های تیرورقی به عنوان قدیمی ترین سوله می باشد. این سوله از ورقه های فولاد ساخته شده و دارای وزنی سنگین است. عملکرد سوله تیرورقی با معایبی همراه است که استفاده از آن را محدود می کند. سوله های یو بی ام نیز به صورت قوسی شکل بوده و دارای مقاومت بالایی است در میان سوله ها سوله های خر پایی با عملکردی قوی، وزنی کم، قیمتی مناسب و بسیاری از ویژگی های دیگر دارای عملکردی بسیار عالی می باشد.
So9611250509